2004 aasta üritused

Ülevaade 2004. aastal Eesti Land Rover’i Klubi ja teistest Land Rover’iga seotud üritustest.

22.jaanuaril 2004 osales klubi esindus Info-Autos Land Rover’i müügisalongi ametlikul avamisel.
Agu Savila pidas ELRK nimel ka tervituskõne. Kuulati head muusikat ning nauditi suupisteid ja tutvuti uute Land Rover’i mudelitega.

21 – 22 veebruar 2004 koguneti Viitna tanklas, toimus aasta esimene väliüritus „Talveretk 2004”. Taas suundusid Land Rover’id Lääne – ja Ida – Virumaa lumistele teedele. Trotsides külma ilma kogunes kokku 13 autot, olude sunnil ei olnud neist 2 Land Rover’id. Teistega liitus teel veel 1 auto.
Suunduti Lääne ranniku poolsetele metsateedele, mis olid kattunud sügava lumekatte alla. Seal pandi proovile autode võimed lume läbivuses. Esimene pikem peatus toimus Võsul, retkel osalejad külastasid kohalikku kohvikut.  Sealt edasi liiguti Lobineeme  ja Pedaaare poole, läbi Vergi ja Altja ning Pajuveski Karjääri , kus toimus kosutav lõunapaus. Lähemalt tutvuti Rutja sõjaväelennuvälja ja selle lähiümbrusega. Kalvi mõisa juurde jõuti vööni täis tuisanud Toolse ja Letipea rannaäärseid teid pidi.
Edasi liiguti Maidla koolimajja, kus ootas rikkalik õhtusöök koos öömajaga.

Järgmist päeva alustati käreda pakase ja vähenenud koosseisuga.  Teekond jätkus läbi Moldova ja Aa külade Ontika paepealse Vallaste joa juurde.  Teel liitus retkega Kitsarööpmelise Raudtee Muuseumi seltskond. Edasi suunduti Kohtla kandi tööstusmaastikule.  Päev oli jõudnud õhtusse ja hämaras liiguti Sondasse, et  tutvuda omaaegse kitsarööpmelise raudtee depooga ja mälestusmärgiga.
Sealt edasi viis kõiki pikk ja väsitav tee tagasi koju.

Põnevast sündmusest leiate ülevaate meie fotogaleriist.
http://www.landrover.ee/est/galerii/2004/talveretk04/talveretk04.htm

27. märtsil. 2004 toimus Soomaal väikese seltskonnaga üritus „Kevadretk 2004”.
Osales 3 Land Rover’it ja 2 teist maasturit, mööda kevadilmade vesiseid ja mudaseid radu.

Põnevast sündmusest leiate ülevaate meie fotogaleriist.
http://www.landrover.ee/est/galerii/2004/kevadretk04/kevadretk04.htm
1. mail 2004 tähistati pidulikult Land Rover’i 56. ja Eesti Land Rover’i Klubi 6. sünnipäeva.
Laupäeva hommikul kell 11:00 kogunes Info Auto parklas suur hulk Land Rover’eid ja nende sõpru nii Eestist, kui kaugemalt.
Info-Auto Land Rover’i müügisalongis peeti pidulikke kõnesid ning pakuti sünnipäevatorti.Edasi suunduti väikesele väljasõidule koos pikniku varustusega. Keskpäeval siirdus pikk kolonn mööda Tartu maanteed Jüri poole, et teha väikene tiir pealinna läheduses. Olles läbinud Aruküla ja Raasiku võeti suund Piibe maanteele, mille külje all ületati Jägala jõgi ning siirduti edasi Kiiu Karjääri. Seal lasti pikniku pakikestel hea maitsta , aeti sünnipäevajuttu ning tutvustati üksteisele autosid ja nende võimeid.
Mööda karjääri lähedast pehmet turbast metsateed viis rada meid Soodla lähedastesse metsateedele, , kus üritus ka ametlikult lõppenuks kuulutati..

Ei möödunud ka seekordne sünnipäev ilma tõsisema offroadita ja tehnilist laadi tagasilöökideta. Nii mõnigi auto tuli tagasi lombaka jalaga .

Ülevaate toimunust saab fotode kaudu.
http://www.landrover.ee/est/galerii/2004/synnipaev04/synnipaev04.htm

22. -23. maini 2004 võeti osa , Vabaõhu muuseumis toimunud käsitöömessist “Ehe 2004”, Ökokrati egiidi all.

Esimesel päeval tutvustas klubi Kristjan Vaarmann Defender 110-ga, temaga koos olid kohal kristi Kruup ja perekond Vihula.

Teisel päeval oli klubi presidendi Kristjan Vaarmani  käsutuses Marko Reinsalu Land Rover Seeria-III. Toimus põgus kohtumine Suurbritannia suursaadiku Nigel Haywood’iga.

Parima ülevaate üritusest saate fotode abil.
http://www.landrover.ee/est/galerii/2004/kekkonnatelk/keskkonnatelk.htm 

11. -13. juunil  2004 osaleti Säreveres messil “Agri 2004”. Ka seekord olime esindatud Ökokrati egiidi all.

Esimesel päeval esindas klubi, Luige Võistlusauto ja Land Rover Defender 110, mille oli välja pannud United Motors. Hoolimata muutlikust ilmast, pürgisid mõlemad autod kiirelt publiku lemmikuks.

Teisel päeval tuli kohale abikäsi Mihhail Iljin, oma Norra sõjaväest pärit Land Rover Seeria-III-ga, mis pälvis pealtvaatajate suure tähelepanu ning uudishimu.

Parima ülevaate üritusest saate fotode abil
http://www.landrover.ee/est/galerii/2004/kekkonnatelk/keskkonnatelk.htm

2.detsembril 2004.
  olid Klubi liikmed ja Land Rover’i sõbrad palutud uue, Daiscovery 3 esitlusele.
Kõigi huviliste rõõmuks esitleti lavastuslik show, mille käigus  uus mudel lahti„riietati” ja kõigil avanes võimalus sellega lähemalt tutvuda. Pilte ürituselt:
http://www.landrover.ee/est/galerii/2004/discovery3/disco3.htm