2000 aasta üritused

Ülevaade 2000. aastal Eesti Land Rover’i Klubi ja teistest Land Rover’iga seotud üritustest.   
 
26.veebruaril 2000 oli ELRK liikmetel võimalus Tallinna Lauluväljakul kaasa elada Eesti Off-Road Klubi korraldatud üritusel "Suur Maasturite Talvesõit 2000" esinenud Land Rover’ite etteastetele.
Oma Range Rover’iga pakkus teistele konkurentsi ka tulevane Eetsi Land Rover’i klubi liige Lauri Leivo. Koos meeskonnakaaslase Andres Kruusiga saavutas "Telemark Team" nime all võistelnud meeskond 38 karistuspunktiga standartautode klassis11. koha.

Toimunust leiate ülevaate ka meie fotogaleriist.
http://www.landrover.ee/est/galerii/2000/smts00/smts00.htm             
          
22. aprillil 2000 toimus selleaastane esimene klubiüritus "Kevadretk 2000"
Koguneti 22.aprillil kell 9:00 Paldiski mnt. Statoli tanklas Õismäel. Kohale tuli 5 Land Roverit, milledest neli osales ka kevadsõidul.
Esialgselt oli planeeritud marssruudiks: Tallinn-Padise-Kurkse-Vihterpalu-Keibu-Harju-Risti-Tallinn. Plaaniti sõita võimalikult piki mereranda. Mujal mööda sihte ja metsateid. Sõidu hõlbustamiseks olid olemas satelliitfotod ja täpne topograafiline kaart antud piirkonna kohta. Kogu trassi pikkuseks plaaniti u.150 km.

Mis tegelikult toimus, seda uuri piltidelt!
http://www.landrover.ee/est/galerii/2000/kevad00/kevadretk00.htm      
 

29. aprillil 2000 tähistati ELRK eestvedamisel Land Rover’i 52. sünnipäeva.
Laupäeva keskpäevaks kogunes Paldiski maanteele ASC autokeskuse juurde kümmekond Land Rover’it ja ligemale poolsada Land Rover’i omaniku ja huvilist. Klubi president Kristjan Vaarmann tutvustas lühidalt Land Rover’i ajalugu ja ELRK tegevust. Oma Land Rover’eid demonstreerisid ka Päästeameti, Kaitsejõudude ja Veeteedeameti esindajad. Autode omanikud rääkisid oma sõidukitest, ning ASC tutvustas uusi Land Rover’eid. Üritus lõppes ühise Land Rover’i sünnipäevatordi söömisega. Üritusel esitleti esmakordselt avalikkusele ka vast valminud Klubi lippu.

Parima ülevaate toimunust saad fotode vahendusel.
http://www.landrover.ee/est/galerii/2000/synnipaev00/synnipaev00.htm
     
 

1. mail 2000 toimus arvult juba kolmas “Saku Safari” nimeline maastikuautode mõõduvõtmine, mida seekord korraldasid koos Klubi Unic ja Eesti Offroad Klubi.
Seekordsel võistlusel oli ELRK välja pannud ka omapoolse väikese näituse koos infotahvlitega. Sellel mõõduvõtmisel osales vaid üks Land Rover ja seegi paraku mitte ELRK egiidi all. Tegu oli Eesti Offroad Klubi meeskonnaga "Luige".

 Huvitavamad Land Rover’itega  hetked on näha siin:
http://www.landrover.ee/est/galerii/2000/safari00/safari00.htm.
             
        
1. mail 2000 võis Männiku tankodroomil enne “Saku Safari” ametliku avamist kohtuda Briti meeskonnaga, kes oma Land Rover 130 abil üritab maakerale tiiru peale teha.
ELRK soovis ränduritele “nael kummi !”

Põnevast autost nimega "Mission 2000" saab hea ülevaate fotode abil.
http://www.landrover.ee/est/galerii/2000/mission2000/mission2000.htm
      
       
8. juulil 2000 osales seitse Land Roverit ELRK eestvõtmisel Pärnus toimunud auto showl "Pärnu suveauto valimine". Üritus leidis aset Pärnu Noortemaja hoovil, kuhu oli rahvale uudistamiseks üles rivistatud  Land Rover’id erinevatest Eestimaa paikadest. Lühikese kõnega rahvale esines ka klubi president.

Üritusest annab hea ülevaate ka pildigalerii  
http://www.landrover.ee/est/galerii/2000/parnu00/parnu00.htm

          
8. juulil 2000 pärast Pärnus toimunud  suveauto valimist külastati ühiselt Lius asuvat maasturite lammutust, kust leiti eest ka mitu Land Rover’it. Ühiselt uudistati ennistamiseks ning ka lammutamiseks toodud autosid.
 Peale seda toimus ka väike safari Pärnumaa metsaradadel.

Üritusest annab hea ülevaate ka pildigalerii.
http://www.landrover.ee/est/galerii/2000/liu/liu00.htm
           
 
16. septembril 2000 toimus järjekordne üritus "Sügispäev Land Rover’iga". Seekordse ürituse nimeks valiti toimumiskohast lähtuvalt "SÜGISPÄEV LAND ROVER’IGA KÕRVEMAAL".
Kaunil sügispäeval sõitis  Kõrvemaaga tutvuma 7 Land Rover’it, kaks Toyota BJ 40-t klubist "Jeekim" ja üks Wolksvagen Taro. Plaaniväliselt veedeti ka kaks tundi mudas autosid välja kaevates.

Lähemalt loe ürituse kavast.
http://www.landrover.ee/est/uudised/arhiiv/sygispaev00/sygispaev00.htm

Parim ülevaade toimunust on piltide abil
http://www.landrover.ee/est/galerii/2000/sygispaev00/sygispaev00.htm